Jubileumfeest: 50 jaar Velt tevens plant- en zadenruil

Al 50 jaar ijveren Velt-leden voor duurzaam tuinieren, een gezonde keuken en een ecologische manier van leven. We mogen als Velt-lid fier zijn dat we met 23.000 leden in Vlaanderen en Nederland mee aan de kar trekken.

Dat gaan we vieren op 5 mei met een groot tuinfeest. De afdelingen Brasschaat, Groene Driehoek, Polder en de zadenwerkgroep organiseren dit samen op de Velt-tuin ‘De Heuvels’ in Stabroek. Je kan er planten en zaden kopen en ruilen, en er zullen ook bio-plantjes te koop worden aangeboden voor de moestuin. Verken de standjes van onze imkers, compostmeesters en lokale producenten. Gezellig keuvelen kan je in ons Velt-café, met muzikale omlijsting. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Om hier een groot feest van te maken, roepen we iedereen op om suggesties door te sturen. Ook helpende handen zijn zeer welkom. Hiervoor kan u contact opnemen met uw plaatselijk Velt-bestuur.

Iedereen welkom

Wanneer: Zondag 5 mei van 13 u tot 18 u

Waar: samentuin ‘De Heuvels’, waar de Frans Hotagstraat overgaat in de straat Heuvels – 2940 Stabroek | tussen fietsknooppunt 85 en 79 | Vlot bereikbaar met de wagen en parkeergelegenheid vlakbij

Inkom: gratis

Flyer: link