(On)kruiden op je bord – Workshop/kookdemo door Anja Blondeel

(On)kruiden spelen in de ecologische keuken een onmisbare rol. Ze zijn een rijke en gezonde aanvulling op de seizoensgebonden variatie aan groenten en fruit en geven de ecologische keuken karakter door hun diversiteit aan smaken.  Bovendien is het slim om het onkruid in je tuin onder controle te houden door het op te eten. Tijdens deze kookworkshop bereid Anja Blondeel een aantal lekkere gerechten met de diverse tuin(on)kruiden. Je leert een aantal bewaar- en verwerkingstechnieken gebruiken aangepast aan kruiden. Dat maakt kunstmatige smaakstoffen overbodig. Uiteraard wordt er regelmatig geproefd!

Locatie: De Ploeg – Verhoevenlei 50
Aanvang: 20 uur. Inkom: leden € 10, niet-leden betalen € 12. De prijs voor de ingrediënten is inbegrepen.

Inschrijvingen via paul.eelen@gmail.com, tel. 0475437001

Max. 30 deelnemers