Workshop Improvisatiekoken

In de improvisatiekeuken is niet het recept maar zijn seizoensgroenten het uitgangspunt. Tijdens deze workshop nemen we een duik in de keukenpraktijk en de wereld van de smaak. Door gebruik te maken van een aantal combinatietechnieken leren we met een allegaartje aan seizoensgroenten, een greep uit onze voorraadkast en een aantal smaakmakers een ecologisch, gezond, volwaardig, mooi en lekker bordje samen te stellen. Op die manier leren we flexibel en zelfredzaam te koken en krijgt voedselverspilling geen kans meer. De kwaliteiten van elk ingrediënt worden immers ten volle benut. De workshop is leerrijk en verrassend. De manier waarop je een menu samenstelt zal vanaf nu nooit meer dezelfde zijn…  Lesgever: Kristel Beyers
Locatie: Emino ‘De Ploeg’ – Verhoevenlei 50
Aanvang: 20 uur. Inkom: Veltleden  € 10, niet-leden betalen € 15. (plus kost ingrediënten) Inschrijven voor 4 mei via
vera.asselbergs@skynet.be Max. 15 deelnemers